Jdi na obsah Jdi na menu

Z tisku

Příspěvky

Muzikál Lucie je potvrzen, v březnu proběhne konkurz na účinkující

8. 2. 2013

lucie-1998.jpgPříznivci skupiny Lucie mají opět důvod něco řešit. Portál iDnes.cz přišel s informací, že mezi kapelou a vedením Hudebního divadla Karlín došlo k definitivní dohodě okolo realizace muzikálu, o kterém již dříve padla nějaká ta slova. Údajně jsou již podepsány smlouvy a začátkem března proběhne konkurz na účinkující.

 

Samotný muzikál ponese jméno skupiny a bude mít podtitul Větší než malé množství lásky, tedy přesně jako název jedné z nejúspěšnějších desek pánů Roberta Kodyma, Michala Dvořáka a Davida Kollera (P.B.CH. nezmiňuji záměrně, neboť ten v daném období s kapelou nespolupracoval - pozn.).

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Z tisku | Komentářů: 4

KONEČNĚ! LUCIE OFICIÁLNĚ OZNÁMILA SVŮJ NÁVRAT NA SCÉNU!

13. 12. 2012

lucie2003.jpgTo, na co čekali fanoušci dlouhých osm let je konečně tady! Zbožná přání byla vyslyšena! Skupina Lucie oficiálně oznámila svůj návrat na scénu ve své původní a zároveň nejslavnější sestavě! Kapela v nadcházejícím roce bude vystupovat na několika charitativních akcích a nevylučuje, že v roce 2014 vyrazí na velké turné!

Více naleznete v příspěvku!

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Z tisku | Komentářů: 6

Senzace! Lucie má za sebou koncertní comeback, i když tak trochu za zády fanoušků

11. 12. 2012

lucie_02.jpgDlouhoočekávaný návrat osm let spící královny Lucie má podstatně reálnější obrysy. Podle informací, které zveřejnil server iDNES.cz na základě podkladů z bulvárního Blesk.cz se v pátek uskutečnil nehlášený koncert skupiny Lucie. Formace zahrála v pražském Rudolfinu na večírku skupiny PPF miliardáře Petra Kellnera ve své původní a zároveň nejslavnější sestavě!

 

Členové kapely (Robert Kodym, Michal Dvořák, David Koller, P.B.CH.) zatím žádné oficiální informace médiím nedali. Prý však tak učiní během nejbližších dnů. Vše pozvolna nasvědčuje k tomu, že se legendární kapela, jenž sbírala největší úspěchy zejména v devadesátých letech, pozvolna připravuje návrat na koncertní pódia.

ČTĚTE:

Hudební publicisté předpokládají brzký návrat skupiny Lucie
Kompletní Lucie zahrála miliardáři Kellnerovi. A slibuje něco velkého

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Z tisku | Komentářů: 18

Koncerty Lucie jsou reálné a už se na to hodně těším, říká Robert Kodym

23. 6. 2011

lucie00.jpgDefinitivní prolomení ledů? Členové legendární Lucie opět spolu na jednom pódiu? Fikce nebo realita? Asi ještě před rokem to byla vize z říše snů, ale v současné době je situace zcela jiná. V rozhovorech se případnému comebacku jedné z nejslavnějších českých kapel současní ani bývalí členové nebrání. Další pozitivní indicii vypustil Robert Kodym během rozhovoru pro portál Musicsite.cz, ve kterém zmiňuje, že návrat Lucie v nejslavnějším složení na koncertní pódia je reálnou záležitostí. - čtěte.

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Z tisku | Komentářů: 0

Na téma návratu Lucie jsme se s kluky už bavili, není to vyloučené, říká David Koller

16. 6. 2011

Zajímavý rozhovor s Davidem Kollerem v pořadu Před půlnocí ze 4. května - video.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Z tisku | Komentářů: 0

Denik.cz: Kodym a P.B.CH.: Návrat Lucie? Možnosti tu jsou

4. 3. 2011

lucie_01.jpgUnikátní setkání všech členů Lucie při udílení prestižních cen "Anděl 2010" vyvolalo v médiích a zákonitě mezi fanoušky velký rozruch. Spory jsou už minulostí a zásadně se tímto oživuje tolik žádané téma návratu Lucie na scénu. "Čas všechno hojí, takže všechno je možné," uvedl P.B.CH. v rozhovoru pro Deník.cz. "Řekl bych to tak – každý máme svoji zahrádku a dvířka mezi nimi nejsou ani na visací zámek ani zadrátované. Takže možnosti tu opravdu jsou," dodal Robert Kodym. Celý rozhovor čtěte na Deník.cz.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Z tisku | Komentářů: 0

iDNES.cz: Andělský David Koller: O obnovení Lucie jsme nemluvili

26. 2. 2011

lucie_2000.jpgNa portálu iDNES.cz byl publikován rozhovor s Davidem Kollerem. Držitel ocenění Anděla pro "zpěváka roku" mj. prozradil, že setkání všech členů Lucie na pódiu nahrané nebylo.

Celé interview - Andělský David Koller: O obnovení Lucie jsme nemluvili.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Z tisku | Komentářů: 0

TV Noviny.sk: Lucie je v České republice skupinou dvacetiletí

25. 2. 2011

Hudební událost galavečera Andělů sledovali i naši východní sousedé. Bývalí i současní členové Lucie poskytli zástupcům tiskové agentury TASR své dojmy.

TV Noviny.sk: Lucie je v České republice skupinou dvacetiletí, David Koller so skupinou Lucie sa zmierili: Chystajú comeback?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Z tisku | Komentářů: 0

Týden: (ne)rozhádaná Lucie zastínila triumf Nightwork

25. 2. 2011

Celý příspěvek
| Rubrika: Z tisku | Komentářů: 0

Hudební glosář iDNES.cz: Kdo, když ne Lucie? Kdy, když ne teď?

25. 2. 2011

Setkání všech členů aktuálně neaktivní skupiny Lucie na jednom pódiu při vyhlašování prestižních cen Andělů vzbudilo nejen mezi fanoušky, ale také v celém éteru české hudební scény velký rozruch. Na portálu iDNES.cz se dnes v rámci rubriky "Hudební glosář" objevila zajímavá poznámka jednoho ze členů redakce - Hudební glosář iDNES.cz: Kdo, když ne Lucie? Kdy, když ne teď?

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Z tisku | Komentářů: 1