Jdi na obsah Jdi na menu

Novinky

Příspěvky

Wanastowi Vjecy budou hostem rádia Frekvence 1!

11. 11. 2010

wv-small.jpgKultovní kapela se vrací ve staronovém složení a svého opětovného probuzení chce náležitě využít. V příštím roce formace okolo Roberta Kodyma potěší své fanoušky novým albem a hodlá se představit i na koncertních pódiích. V pátek 12. listopadu bude od 9:30 v rámci ranní show Miloše Pokorného a Romana Ondráčka odvysílán dnes natočený rozhovor s hlavním lídrem projektu. Nenechte si pořad ujít! Robert Kodym u Těžkýho Pokondra prozradí tolik žádané informace o budoucnosti WV a jejich cestě k návratu do světel reflektorů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky | Komentářů: 3

Příští rok bude patřit staronovým Wanastowkám, kapela vydá album a plánuje řadu koncertů

6. 11. 2010

Po odchodu P.B.CH. z Wanastovek, se objevily v médiích spekulace o ukončení činnosti kapely. Není tomu tak! Kapela byla v posledním desetiletí vnímána spíšše jako občasný projekt Roberta Kodyma a P.B.CH. Koncertování a vydávání alb bylo v posledních letech jen sporadické, a to se teď změní!

Robert Kodym spolu se staronovými členy, kteří v této sestavě působili ve zlaté éře Wanastových Vjecí v devadesátých letech, navើe na tuto koncertní dobu a s ohledem na počet natočených CD a úspěšných písniček z těchto alb, mají Wanastovky opravdu co nabídnout! A nejen to...

Skupina Wanastowi Vjecy užž přes rok pracuje na novém CD, které by mělo spatřit světlo světa v př횹tím roce 2011!

Takžže... ti, kteří se považžují za fanouššky Wanastových Vjecí, nebo prostě jen mají rádi jejich muziku, mají tím pádem mnohem většší ššanci se s touto kultovní kapelou v následujících letech potkat na koncertních a festivalových pódiích!

Management skupiny Wanastowi Vjecy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky | Komentářů: 4

Robert Kodym: Wanastowi Vjecy v žádném případě nekončí

22. 10. 2010

wv_rk_vlpd.jpgTiskové prohlášení, které populární Wanastowky vyslaly do éteru, vzbudilo mezi fanoušky velké zděšení. Objevily se rovněž spekulace o ukončení činnosti této nevšední a stále velmi oblíbené formace. Nicméně dohořívající svíci naděje naplno rozohnil sám lídr kapely Robert Kodym. "Skupina Wanastowi Vjecy v žádném případě nekončí. V brzké budoucnosti zveřejníme všechny informace o tom, co krásného kapelu dál čeká," uvedl v rozhovoru pro Právo.

Celý článek naleznete na serveru Novinky.cz.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky | Komentářů: 1

Nečekaný šok, P.B.CH. opouští Wanastowky!

20. 10. 2010

pb-v-plamenech2.jpgPřátelé a fanoušci skupiny Wanastowi Vjecy,

chceme Vám sdělit, že se P.B.CH. rozhodl své působení ve Wanastowkách ukončit.
P.B.CH. se chce v budoucnu více zaměřit na své hudební projekty, jako je tvorba filmové hudby apod.

Wanastowi Vjecy
Robert Kodym a P.B.CH.

P.B.CH. touto cestou přeje Wanastowým Vjecem, Robertovi, hodně dalších úspěchů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky | Komentářů: 8