Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

Příští rok bude patřit staronovým Wanastowkám, kapela vydá album a plánuje řadu koncertů

6. 11. 2010

Po odchodu P.B.CH. z Wanastovek, se objevily v médiích spekulace o ukončení činnosti kapely. Není tomu tak! Kapela byla v posledním desetiletí vnímána spíšše jako občasný projekt Roberta Kodyma a P.B.CH. Koncertování a vydávání alb bylo v posledních letech jen sporadické, a to se teď změní!

Robert Kodym spolu se staronovými členy, kteří v této sestavě působili ve zlaté éře Wanastových Vjecí v devadesátých letech, navើe na tuto koncertní dobu a s ohledem na počet natočených CD a úspěšných písniček z těchto alb, mají Wanastovky opravdu co nabídnout! A nejen to...

Skupina Wanastowi Vjecy užž přes rok pracuje na novém CD, které by mělo spatřit světlo světa v př횹tím roce 2011!

Takžže... ti, kteří se považžují za fanouššky Wanastových Vjecí, nebo prostě jen mají rádi jejich muziku, mají tím pádem mnohem většší ššanci se s touto kultovní kapelou v následujících letech potkat na koncertních a festivalových pódiích!

Management skupiny Wanastowi Vjecy

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky | Komentářů: 4

Český slavík 2010: Podpořte své oblíbence!

8. 11. 2010

rk-ukaz-b.jpgStále je možné hlasovat do tradiční hudební ankety Český slavík Mattoni 2010. Své oblíbené interprety můžete podpořit zasláním SMS v požadovaném tvaru nebo využít i internetové rozhraní na portálu Seznam.cz. V kategorii skupin je možné hlasovat pro Wanastowi Vjecy či Lucii. Pokud Vás oslovil projekt VIVALDIANNO od Michala Dvořáka, tak využijte kolonku "vlastní tip". V sekci zpěváci naleznete Roberta Kodyma i Davida Kollera.

HLASOVAT MŮŽETE DO NEDĚLE 21. LISTOPADU. Vyhlášení výsledků proběhne 27. listopadu ve Státní opeře Praha v přímém přenosu televize Nova.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Informace | Komentářů: 0

David Koller vydává nové album Teď a tady, poslechněte si ukázky písní

9. 11. 2010

david_koller_ted_a_tady.jpgDlouhé čtyři roky čekali fanoušci Davida Kollera na jeho nový hudební materiál. Bývalý člen legendární Lucie právě dnes vyslal prostřednictvím internetu svou tolik očekávanou desku. Album s přímočarým názvem "Teď a tady" čítá devět skladeb. Ukázky jednotlivých songů si můžete poslechnout prostřednictvím portálu i-legalne.cz, na kterém je možno celé album zakoupit. Fyzická forma novinky se dostane na pulty obchodů 19. listopadu a každá z nich bude mít vlastnoruční podpis Davida Kollera. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuality | Komentářů: 2

Wanastowi Vjecy budou hostem rádia Frekvence 1!

11. 11. 2010

wv-small.jpgKultovní kapela se vrací ve staronovém složení a svého opětovného probuzení chce náležitě využít. V příštím roce formace okolo Roberta Kodyma potěší své fanoušky novým albem a hodlá se představit i na koncertních pódiích. V pátek 12. listopadu bude od 9:30 v rámci ranní show Miloše Pokorného a Romana Ondráčka odvysílán dnes natočený rozhovor s hlavním lídrem projektu. Nenechte si pořad ujít! Robert Kodym u Těžkýho Pokondra prozradí tolik žádané informace o budoucnosti WV a jejich cestě k návratu do světel reflektorů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky | Komentářů: 3

Staronová sestava Wanastowek je odtajněna, kapela má za sebou i první oficiální focení

12. 11. 2010

wv_ortmann.jpgV dopoledních hodinách byl v rámci ranní show Miloše Pokorného a Romana Ondráčka na rádiu Frekvence 1 odvysílán výslech Roberta Kodyma. Lídr WV prozradil, že staronovými členy úspěšného rockového seskupení jsou bubeník Štěpán Smetáček a baskytarista Radek Havlíček. Oba uznávané hudebníky, kteří byli součástí Wanastowých Vjecí během první poloviny devadesátých let, doplní stabilní kytarista Tomáš Vartecký. Robert Kodym zároveň opětovně potvrdil, že na podzim příštího roku kapela vydá novou desku.

Audio a video záznam z výslechu jsou k dispozici na webové prezentaci rádia. Nové fotky staronových Wanastowek budou již brzy k dispozici.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Novinky | Komentářů: 13

Web se navlékl do staronového kabátu

19. 11. 2010

screen_web_male.jpgKrátce poté, co se skupina Wanastowi Vjecy představila ve staronové sestavě, se k návratu ke známému image odhodlal i tento fanouškovský web. Byly provedeny drobné barevné změny včetně aplikování neokoukaného loga, na kterém se představují Wanastowky ve svém aktuálním složení.

Samotnou promo fotku kapely naleznete ve fotogalerii. Je rovněž k dispozici i verze v tiskové kvalitě, o kterou můžete požádat zasláním zprávy přes kontaktní formulář.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 2

Robert Kodym napsal pro Annu K. unikátní "Píseň o slzách"

23. 11. 2010

Wanastowi Vjecy už o sobě dávají patřičně vědět. Viditelně zejména lídr skupiny Robert Kodym, který napsal pro zpěvačku Annu K. song, jenž nese příznačný název "Píseň o slzách". Originální věc by se brzy měla dočkat kompletní realizace. "Teď jdu zrovna točit další krásnou věc, kterou mi napsal Robert Kodym. Vznikla z našich esemesek a je hodně osobní," uvedla populární zpěvačka v médiích. Články Metro.cz, AHAonline.cz, video - Óčko.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Z tisku | Komentářů: 1

Nalezené složky

Staronová sestava WV

Datum: 18. 11. 2010
Fotografií: 1
Složek: 0