Jdi na obsah Jdi na menu

Lucie

Rubriky

Aktuality

Příspěvků: 3

Z tisku

Příspěvků: 12

Videozáznam

Příspěvků: 2

Videoklipy

Příspěvků: 1

Historie

Příspěvků: 1

Koncerty

Příspěvků: 1

Diskografie

Příspěvků: 1

Příspěvky

LUCIE zahrála na koncertě pro Nadaci Terezy Maxové

3. 6. 2013

Znovuzrozená skupina Lucie má za sebou druhý zahřívací koncert na veřejnosti. Stalo se tak k příležitosti Dne dětí v pražském klubu Sasazu. Tamní charitativní večer vynesl pro Nadaci Terezy Maxové téměř 2 miliony korun. Lucie zahrála očekávaně to nejlepší, co zahrát mohla. Přítomní hodnotili koncert na vysoké úrovni. Server iDnes.cz ohodnotil vystoupení kapely výbornými 80%.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Lucie | Komentářů: 0

LUCIE potvrdila na rok 2014 koncertní šňůru

28. 5. 2013

lucie_turne_2014.jpg(UVNITŘ TRAILER) Dlouhoočekávaná informace se stala realitou. Lucie potvrdila na tiskové konferenci koncertní turné, které zahájí na jaře příštího roku. To začne dvěma vystoupeními v Košicích a v Bratislavě, posléze se dočkají fanoušci v Ostravě, v Brně a v Praze. Turné zajišťuje agentura Live Nation, jež do Česka vozí největší zahraniční hvězdy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Lucie

Ceny Anděl: Fantazie, Lucie opět komplet a znovu nejlepší!

24. 2. 2011

lucie_02.jpgToužebné se stalo realitou, aspoň tedy z části. Kdo z fanoušků legendární kapely sledoval přímý přenos slavnostního předávání hudebních cen Anděl, konkrétně jeho druhou část, tak ho u srdce muselo hřát. Nejlepším albem dvacetiletí se stala deska "Černý kočky mokrý žáby". Lucie triumfovala i v kategorii "Skupina dvacetiletí". Ceny přebrala za velkého potlesku dvojice David Koller - Michal Dvořák. Prvně jmenovaný si už dříve odnesl sošku pro nejlepšího zpěváka roku.

Zlatým hřebem večera bylo vyslovení jména královny české hudební scény v pozici "Interpreta dvacetiletí". Právě tehdy se stal sen skutečností. Na pódiu se objevila Lucie v kompletním původním složení! Ano, není to fikce, ale pravda pravdoucí. Robert Kodym, David Koller, Michal Dvořák, P.B.CH. si tak za dech beroucího "standing ovation" mohli vychutnat zlatý triumf.

LUCIE vstala z popela jako bájný pták Fénix a připomněla svůj šarm a svatozář, kterou může nosit jen ona. Inu i takové probuzení za to rozhodně stojí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Lucie | Komentářů: 0

Sledujte živě: Lucie se po letech představí opět v původní sestavě!

23. 2. 2011

lucie00.jpgZní to neuvěřitelně, ale dnes 23. února 2011 by se dle dostupných informací měli na veřejnosti opět sejít všichni původní členové aktuálně umělecky neaktivní skupiny Lucie. Bývalý lídr David Koller před několika dny prozradil, že už měl schůzku s Robertem Kodymem, tudíž i to už o něčem svědčí. Nejslavnější sestava legendární formace se zúčastní dnešního jubilejního 20. ročníku udílení cen Akademie populární hudby - Ceny Anděl 2010. Skupina Lucie je nominovaná s deskou "Černý kočky mokrý žáby" v kategorii "Album dvacetiletí" a může zaútočit i na vítězství v kategorii "Interpret dvacetiletí". Tak držte palce!

Přímý přenos slavnostního ceremoniálu odvysílá Česká televize na programu ČT1 od 21 hodin.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Lucie | Komentářů: 25