Jdi na obsah Jdi na menu

Pomozte Vjecem najít klíč k branám síně slávy

8. 3. 2008

ObrazekWanastowky triumfovaly ve čtvrtek v Medúze a stejně jako v ESU se blíží k branám síně slávy. Máte tedy poslední možnost pro klip "Kdo se bojí nesmí do nebe" v ESU hlasovat. Podrobnosti v článku.

 

 

 

Nové kolo hitparády ESO začíná v sobotu 8. března. Hlasování probíhá od vysílání daného klipu (i během rekapitulace) až po druhý den (neděli) do 16. hodiny. Soutěžní hlas pro Wanasťáky můžete poslat dvěma způsoby. Buď zavoláním na 908 090 910, kde po vyžádání stisknete pořadové číslo klipu, tedy v tomto případě č. 5. Druhou variantou je poslání sms ve tvaru: ESO 5 na číslo 906 06 09. Jeden telefonát nebo SMS zpráva = 1 bod. Z jednoho telefonního čísla lze každému klipu zaslat maximálně 5 hlasů přes SMS a 5x zavolat. Cena hovoru: 6,80 Kč. Cena SMS: 9,- Kč.


Medúza - konec hlasování - úterý 11. 3. 2008 v 16 hodin.


Hlasování přes internet:

Nejjednodušší volba jak podpořit Wanasťáky. Na adrese www.ceskatelevize.cz/meduza je možno hlasovat pro tři klipy.

Hlasování přes sms:

Zprávu ve tvaru: MED X Y Z (písmena X, Y, Z označují čísla zvolených klipů) odešlete na číslo 900 11 07. Wanastowky nyní vystupují pod číslem 1. Upozornění: Nejde zaslat tři hlasy jednomu interpretovi ( z jedné sms zprávy). Cena sms je 7 Kč.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář