Jdi na obsah Jdi na menu

Wanastowi Vjecy prozrazují třetí singl

5. 11. 2007

ObrazekVideo - Krátce po vydání trojdiskové narozeninové kompilace poskytla kapela rozhovor, při níž odhaluje další části, které byly schovány za závojem mlhy. Třetím singlem bude coververze "Lady Carneval" a už nyní se na něj připravuje exkluzivní video technologií jakou byl ztvárněn americký film Shrek.

 

 

 

 

Turné:

"Nebude to jenom koncert, ale velká oslava těch 20 let," řekl ČTK baskytarista P.B.Ch., který původně punkovou skupinu založil společně s kytaristou a zpěvákem Robertem Kodymem. Jaké hosty si však na své první vystoupení v novém tisíciletí před českým publikem Wanastowi Vjecy pozvou, hudebníci neprozradili.

 

Kapela si přitom velké turné naplánovala již na letošní jaro, sérii však zrušila. "Našim organizačním pracovníkům se to turné organizačně nepovedlo," konstatoval Kodym. "Protože chceme věci dělat vždycky přinejmenším na 100 procent a protože si myslíme, že si to naši fanoušci zaslouží, tak jsme to turné zrušili," vysvětlil. Koncertní sérii proto skupina uspořádá až na jaře příštího roku.

 

Kodym a P.B.Ch. jsou nyní rovněž jedinými zbylými členy dříve populární kapely Lucie, která ovšem již tři roky nevyvíjí žádnou aktivitu a navíc ji opustil bubeník a zpěvák David Koller. Ukončení existence Lucie, která nyní prožívá "uměleckou a tvůrčí pauzu", však její zbylí členové nikdy neoznámili. "Skupině Lucie v současnosti chybí bubeník a klávesák, ale naštěstí kytarista a basák jí nechybí," uvedl Kodym. S brzkým oživením Lucie ale nepočítá, neboť se naplno věnuje kapele Wanastowi Vjecy.

 

O tom, jak bude skupina vypadat za dalších 20 let, sice zatím Kodym příliš nepřemýšlí, ale určitá představa mu přesto nechybí. "Já jsem vlastně moc rád, že tohle moje milované zaměstnání nekončí třeba tak brzo, jako u sportovců. Pokud člověk udrží kytaru v ruce a udrží se na židli, tak to může dělat třeba v 90, pokud pánbůh dá a člověk je ještě naživu," dodal.

 

Příloha - video

 

 

 

 

Zdroj: převzato z ČTK

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hxm - no jo

7. 11. 2007 11:58

no jo hoodne sedivy, mal by sa farbit :DDDDDDDDDDDDDDD

A12A - :o)

7. 11. 2007 9:30

super do sazky se fakt tesim :)

jen ten PBCH mi prijde uz nejaky sedivy :)

Hajzma - parada

6. 11. 2007 18:57

Potesili me!!

hxm - super

6. 11. 2007 13:30

diky za rozhovor aj video :D

monika - ...

6. 11. 2007 11:56

Tak tak, super to je. Pěkný den.....

Mirek - Supr

6. 11. 2007 10:41

Fajn rozhovor ;-)