Jdi na obsah Jdi na menu

Sdělení admina

Příspěvky

Přání

22. 12. 2007

Tak přichází doba řádění Ježíška, tak je třeba připojit i nějaká ta slova. :) Děkuji všem návštěvníkům webu za dosavadní přízeň. Návštěvnost stránek díky vám doznala opět vyšších hranic, což je bezesporu důležitým faktorem nejen renomé fan-webu, ale také oblíbenosti sledovaných interpretů. Dne 1.1.2008 oslaví web již třetí rok své existence a já pevně věřím, že se u nás opět aspoň na chvíli zastavíte. :)

 

Obrazek

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 5

Napište nám své zážitky z koncertu

15. 11. 2007

ObrazekStejně jako za působení webu na jiné adrese, tak i nyní máte možnost stát se jeho přispěvatelem. Jak na to? Své zážitky z koncertní show Wanastowých Vjecý můžete přenést do elektronické podoby a poslat nám je. e-mail: wanastovky(zavinac)email.cz Váš článek bude zveřejněn ve speciální sekci a včetně vašeho autorského jména. Těšíme se na vaše díla.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 2

Aktualizace odkazů

3. 8. 2007

ObrazekDnes byla upravena struktura sekce "Odkazy", zejména z důvodu lepší orientace a potažmo také nabídky na případnou spolupráci ve formě výměny bannerů, ikonek či textových odkazů. Rovněž byly doplněny některé screeny a krátký komentář. :)
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina

Vjecy se představí na Zlaté hokejce

29. 7. 2007

ObrazekPodle potvrzené informace přímo od pořádající agentury H production, s.r.o., by měla být kapela jedním z hostů na slavnostním vyhlašování ankety Zlatá hokejka 2007. Přímý přenos se uskuteční na 18.srpna 2007 od 20:00 a bude jej vysílat Česká televize. Zaznít by měl "Velkej první letní den".
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 7

Exkluzivně: Máme první termín turné !

26. 7. 2007

ObrazekO podzimním megaturné k výročí 20-ti let skupiny jste zde byli již informováni. :) Nyní vám přináším další novinky, které se mně podařily zjistit. Koncertní show by měla podle dostupných informací probíhat od 5.10.2007 do 17.11.2007. Hrát by se mělo na většině původně sjednaných místech.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 5

Torpédo Tour: Vstupenky se vrací !

26. 7. 2007

ObrazekV tomto sdělení je prakticky definitivně zodpovězena dlouhoočekávaná otázka, zda-li vstupenky na neskutečněné turné ke comebackové desce "Torpédo" zůstávají v platnosti či ne. Suma sumárum do 1.10.2007 se všechno vrací do míst, kde byly zakoupeny.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 0

Fan fórum: Tak tady nesmíš chybět

21. 7. 2007

Jsi fandou Wanastowek, Lucie či Davida Kollera? Chceš poznat další fanoušky, prodiskutovat zajímavá témata a třeba i získat přístup k zajímavým věcem? Stačí ti k tomu jediné, registruj se do Fan-fóra , buď aktivním členem a určitě toho nebudeš litovat. Na dokončení registrace musíš potvrdit odkaz, který by ti měl dorazit na e-mailovou adresu, kterou jsi zadával(a). Pokud se tak nestane, napiš mi zprávu přes „Kontakt“ a vše vyřešíme.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina

Bannery v provozu

17. 7. 2007

Původní bannery a html kódy byly dnes kosmeticky upraveny a jsou již připraveny ve speciální sekci s příznačným názvem "Podpořte nás". Pokud máte zájem tento fanouškovský web někde zviditelnit, tak není nic snadnějšího než využít jednu z nabízených variant podpory (banner, ikonku či textový odkaz).
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina

Vítám vás na novém webu

12. 7. 2007

Oficiální spuštění 12.7.2007 v 20:45. Vítám všechny nové návštěvníky, kteří premiérově vidí tento web. Budu doufat, že vám tady bude aspoň trošku líbit a budete se sem rádi vracet. Jistě si kladete otázku, proč vlastně vznikl. Důvodů je samozřejmě více, ale tím hlavním je jistota na tomto hostingu. O struktuře nemá moc cenu se rozepisovat, změny můžete vidět svým okem. :) Takže to tu prozkoumejte. :) Naleznete zde veškerý důležitý obsah z wanastovky.hostuju.cz a možná i něco navíc. Zároveň prosím ty, kteří vlastní na původní web (wanastovky.hostuju.cz) textový odkaz, ikonku či banner, aby si opravili link, děkuji. Upravené ikonky a bannery budou vytvořeny v blízké době. Adresy na „Fan-fórum“ či „Návštěvní knihu“ zůstávají stejné.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina | Komentářů: 4

Práce na webu začínají

11. 7. 2007

Od dnešního dne začínám pracovat na přenosu nejdůležitějšího obsahu ze staršího webu wanastovky.hostuju.cz. 
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Sdělení admina