Jdi na obsah Jdi na menu

Info: Web slaví své páté narozeniny

31. 12. 2009

ObrazekDo konce roku 2009 zbývají jen minuty, a proto se sluší ještě napsat několik řádků. Je to k nevíře, ale 1. ledna je to přesně pět let, co jsem oficiálně spustil historicky první verzi fan-webu. Prezentace byla vytvořena za účelem sjednocení fanouškovské podpory oblíbených interpretů. První krůčky probíhaly na free hostingu "webzdarma" na adrese lucie-fans.wz.cz.

Po čase jsem byl nucen z kapacitních důvodů doménu opustit a přejít na větší hosting, tak se tedy změnila i adresa webu (lucie.ic.cz).

ObrazekS novým rokem 2007 zahájil web činnost opět v cizích tajemných prostorách a pod pokrevně jinou identitou (wanastovky.hostuju.cz). Od 12.7.2007 fan-web spokojeně sídlí na wanastowivjecy.estranky.cz. a těší se ze své oblíbenosti. Všem stálým i příležitostným návštěvníkům děkuji za dosavadní přízeň a  věřím, že Vaše kroky na tuto adresu nebudou náhodné.

V plánu je kompletní rekonstrukce obsahu, která by Vám měla zpříjemnit procházku tohoto virtuálního fan-světa. Bude výrazně oživena obsahová stránka a rovněž se plánuje výraznější vazba na členy kapel.

 Dosavadní čtyřleté výročí fungování stránek je svým způsobem i Vaší zásluhou, neboť návštěvnost byla vždy tím hlavním měřítkem nutnosti pokračování. Projekty Lucie, Wanastowi Vjecy či přímo síla individualit Roberta Kodyma, Davida Kolera, P.B.CH. či Michala Dvořáka je neoddiskutovatelná. Zajisté se všichni ptáte, zda-li se dočkáme něčeho nového ze strany našich oblíbených interpretů. Tajemný rytíř stále hledá v žáru slunce,  chladu noci, cestu do chrámu ke vzkříšení své moci. S odhodláním síly lva i s vizitkou bez jména jede napříč do neznáma. :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Janča - stránky

22. 2. 2010 19:46

Přidávám se k Adamovi ,jsem taky moc ráda že to děláš ,moc skvěle imíš dělat stránky ,jen tak dál ....

Adam - ....

3. 1. 2010 23:09

Jarku, díky Ti, že to děláš, protože podle mě, to děláš sakra dobře! Takže držím pěsti, ať ti takové nasazení vydrží i do budoucna! Velké díky za tenhle web a fórum. Adam