Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

Příspěvky

Klip Otevřená zlomenina srdečního svalu

4. 1. 2007

ObrazekDlouhoočekávané video k pilotnímu singlu "Otevřená zlomenina srdečního svalu" je konečně na světě. Natáčelo se v Bratislavě pod taktovkou režiséra Karola Vosátka a dostalo velmi zajímavé grafické ztvárnění.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Wanastowi Vjecy nadělují - mp3 zdarma

15. 12. 2006

ObrazekKapela Wanastowi Vjecy nabízí jako vánoční dárek ke stažení celou píseň ze svého už platinové alba "Torpédo" (již přes 15 000 prodaných nosičů). "Kde je český král" je vtipně politicky zaměřený song, který zaznamenal snad všechny neduhy historie našeho státu, u posluchačů se těší velké obliby. MP3 stahujte na: showbizz.centrum.cz
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Český slavík Mattoni 2006 - Wanastovky jsou Skokanem roku

10. 12. 2006

Včerejší televizní večer se nesl ve znamení vyhlašování výsledků ankety "Český slavík Mattoni 2006". V kategorii "skupiny" si prvenství docela překvapivě odnesla formace Divokej Bill, která zastínila takového fenoména jakým je v dnešní době Kabát. Bronzového slavíka převzal Michal Malátný a jeho Chinaski, "spící" Lucie skončila stejně jako loni na sedmém místě. Největší vzestup zaznamenaly Wanastowi Vjecy, které poskočily z 58. místa až na 11., a proto zcela po právu obdržely ocenění "Skokan roku - skupina", KollerBand si rovněž polepšil z 69. na 59. stupeň.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Wanastowi Vjecy: Klip se točí, bude i DVD

5. 12. 2006

ObrazekSkoro rok trvaly přípravy nového alba "Torpédo", ale nutno říct, že výsledek opravdu stát za to. Většina recenzentů považuje desku za nejlepší dílo co kdy Wanastowi Vjecy stvořily. Samotné album se nezadržitelně blíží k platinovému ocenění (15 000 prodaných nosičů), pilotní singl "Otevřená zlomenina srdečního svalu" je nejhranější skladbou na českých rádiích, to vše podtrhuje velký COMEBACK této veleúspěšné formace.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Wanastowi Vjecy mají zlatě požehnanou desku

23. 11. 2006

Bez obvyklého klubového křtu nového alba se obešla kapela Wanastowi vjecy, která v říjnu po šestileté odmlce vydala desku Torpédo. Její členové P.B.Ch. a Robert Kodym však svou novinku přinesli do kostela svatého Vavřince na pražském Petříně, aby jim ji požehnal skutečný biskup starokatolické církve Dušan Hejbal.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

David Koller křtil novou desku v Bratislavě, videospot Torpédo

21. 11. 2006

ObrazekVčera večer (20.11) se v bratislavském PKO proběhl koncertní křest nové desky Davida Kollera. Kromě "čerstvých" skladeb zazněly i osvědčené hity Lucie jako "Šrouby do hlavy", "Černí andělé", "Amerika" či další velký hit "Chci zas v tobě spát". Kapelu za perkusemi posílil Kollerův syn Adam. Na jaře formace vyrazí na klasickou koncertní šňůry s "jednou dobře známou"slovenskou kapelou. (zdroj:bleskovky.sk)

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Kompletní texty - WV - Torpédo

16. 11. 2006

 
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Návrat ve velkém stylu: Wanastowi Vjecy - David Koller

11. 11. 2006

ObrazekZatímco královna Lucie spí zahalena v pavoučích sítích, její příbuzné Wanastovky se mají čile k světu. Vjecy daly od listopadu 2005 dohromady 40 polotovarů z nichž vzešlo 14 do finální podoby a ty také byly zařazeny na desku. Wanastowky vsadily na svůj osvědčený styl a díky němu stále sklízí velké úspěchy. Album je považováno za jedno z nejlepších co kdy tato formace natočila, ne-li úplně to nejlepší. -recenze- Skladby jsou obohaceny o velké množství exotických hudebních nástrojů, které zaplnily skoro celé nahrávací studio.  
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Lucie se nerozpadla, nadešel čas Wanastowek

15. 9. 2006

Navzdory odchodu Davida Kollera z Lucie se kapela nerozpadá. Tvrdí to kytarista Robert Kodym, který oprašuje projekt Wanastowi Vjecy. Někdejší nejpopulárnější skupina domácí scény pop music Lucie už tři roky nevydala desku a v říjnu uplynou dva roky od jejího zatím posledního koncertu.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

David Koller dokončuje desku

11. 9. 2006

ObrazekStejně jako formace Wanastowi Vjecy finišuje s deskou i bývalý člen Lucie David Koller. Jeho již třetí sólové album je stále zahaleno pod rouškou tajemství, ale sám autor slibuje pestrý obsah. V jeho novém projektu se objeví kromě starých známých spolupracovníků z Kollerbandu, popř. z Lucie.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv